Zaštita od sunca

ZAŠTITA OD SUNCA - ESTETIKA I SIGURNOST

Prije vrelih ljetnjih mjeseci vrijeme je da razmišljate o tome kako da zaštitite prozore i terase od sunčevih zraka, jer ni klima-uređaji ne pomažu kada vrelina uđe kroz staklo u dom. Postoji mnogo načina na koje možete da riješite ovaj problem i omogućite prijatan boravak i tokom ljeta. Najefikasnija je svakako spoljašna zaštita u vidu različitih roletni, žaluzina i grilja.

Roletne su najčešći izbor kupaca zbog velikog izbora u dizajnu, ali i tipu ugradnje. Mogu se ugraditi zajedno sa prozorima, ali i naknadno po želji kupca.
Štite od vrućine, potpuno zamračuju prostoriju, smanjuju buku, ali i štite od neželjenih pogleda i provalnika. Savršene su za bilo koje podneblje.

Žaluzine su modernog i veoma atraktivnog dizajna. Štite Vaš prostor od svih vremenskih uticaja, a posebno od izloženosti prostora suncu i nepotrebnom zagrevanju.

Imaju mogućnost zasjenčivanja i omogućavaju protok svjetlosti i u spuštenom stanju što predstavlja prednost u odnosu na klasične roletne, koje potpuno zatamne prostoriju kada su u spuštenom položaju.

Grilje asociraju na romantiku i Mediteran, nikada neće izaći iz mode, atraktivno deluju i kada su na prozoru doma koji se nalazi na plaži, ali i u prometnoj ulici velegrada.
Mogu da spriječe ulazak toplote u dom i do 40 procenata, pričvršćuju se za zid, krov ili štok prozora, efikasne su i zimi jer štite od ulaska hladnog vazduha. Izrađuju se od aluminijuma.

Svi tipovi zaštita od sunca izrađuju se od najkvalitetnijih repromaterijala i uz pravilno rukovanje obezbeđuju besprekorno funkcionisanje na veoma dug vremenski period.

UNUTRAŠNJE I VANJSKE ROLETNE


Roletne su efikasna zaštita od sunca, hladnoće, vjetra, buke i provale. Prave se od PVC-a i aluminijuma i mogu biti na ručni ili motorni pogon. U ponudi su više vrsta tipova ugradnje, za više tehničkih informacija odaberite željeni sistem.

ALUMINIJUMSKE ŽALUZINE


Napravljene od izuzetno kvalitetnih materijala, žaluzine imaju dug vijek trajanja i mogućnost regulacije svetlosti. U ponudi su tri tipa žaluzina, za više informacija odaberite željeni sistem.

Clever technology for clever life