VRATA

[mp_row] [mp_span col="12"]

ULAZNA VRATA PO VAŠOJ ŽELJI

Moderna ili tradicionalna, intenzivne boje ili klasična bijela, jednostavna ili sa više detalja - ulazna vrata su dio vašeg doma gdje najviše možete iskazati svoju individualnost. Osim dizajna, vrata moraju besprijekorno funkcionisati dug vremenski period.
Upravo to je ono što Vam nudimo - tehnološki i dizajnerski savršena ulazna vrata, prilagođena Vašim željama.

Fenstram ulazna vrata izrađena su od vrhunskih aluminijumskih sistema belgijskog proizvođača Aliplast. Staklo koje koristimo u našoj proizvodnji dolazi od najboljih evropskih proizvođača kompanija Guardian i AGC, a paneli iz kompanije Grad Export.
Na raspolaganju su Vam preko 120 modela panela za ulazna vrata, a svaki panel se dodatno može prilagoditi Vašim zahtevima.
Vaša vrata mogu biti jednostrano ili dvostrano u boji ili drvnom dekoru, a velik broj panela ima mogućnost dvobojne izvedbe.
Boje su podeljene u dvije grupe - standardne i posebne, a spisak svih raspoloživih boja za profile i panele možete preuzeti u nastavku stranice.

Svakako najatraktivniji izgled vrata postiže se skrivenim krilom sa jedne ili obe strane.
Izgled skrivenog krila postiže se ugradnjom panela na specijalno dizajnirano aluminijumsko krilo, tako da panel prekriva cijelo krilo vrata i daje posebno kompaktan i elegantan izgled Vašim vratima.
U vaša ulazna vrata mogu se ugrađivati sve vrste dvoslojnih i troslojnih paketa stakla.
Uz izgled jednako važan aspekt ulaznih vrata je svakako sigurnost. Sa Fenstram ulaznim vratima osećaćete se sigurno u svom domu, bez opasnosti od nezvanih gostiju. Već u osnovnoj varijanti sva naša vrata poseduju bravu sa tri tačke ključanja.
U ponudi je velik izbor dodatne opreme poput automata za zatvaranje vrata, elektrobrava, tipkovnica, čitača otiska prstiju i druge opreme. Vaša ulazna vrata dodatno možete stilizovati odabirom raznih vrsta i boja kvaka i rukohvata.
Za više informacija o dodatnoj opremi preuzmite pdf fajlove na dnu stranice.

PROFILI VRATANajkvalitetniji aluminijumski sistemi koriste se za Fenstram ulazna vrata garantujući visok kvalitet i trajnost. U ponudi su tri sistema sa termičkim prekidom, za više tehničkih informacija odaberite sistem.

RADIONIČKE MUSTRE VRATAU ponudi je veliki broj različitih geometrija vrata - radioničkih mustri sa kombinacijom aluminijumskih panela i staklenih polja po želji kupca. Ponudu radioničkih mustri pogledajte klikom na sliku ispod.

DEKORATIVNI PANELIPreko 120 različitih osnovnih panela za ulazna vrata dostupni su našim kupcima. Svaki osnovni panel može se dodatno prilagoditi odabirom stakla ili dodatne opreme.
Paneli mogu biti od aluminijuma, PVC-a ili HPL-a. Za kompletnu ponudu kao i tehničke specifikacije, molimo odaberite vrstu panela.

DODATNA OPREMA


Kvake

Odaberite kvaku koja se idealno uklapa sa dizajnom Vaših ulaznih vrata. Pregled kompletne ponude kvaka pogledajte preuzimanjem dokumenta ovdje.Rukohvati

Iz bogate ponude rukohvata renomiranih proizvođača, sigurni smo da ćete pronaći rukohvat koja potpuno odgovara Vašem ukusu. Pogledajte ponudu ovdje.

Dodatna oprema

Dopunite izgled i funkcionalnost Vaših ulaznih vrata odabirom dodatne opreme. Velik izbor automata za zatvaranje, čitača otiska prstiju i ostale opreme pogledajte ovdje.Staklo

Staklo igra važnu ulogu kod ulaznih vrata i sa estetske i sa sigurnosne strane. Za Vaša Fenstram vrata možete birati sve vrste stakla u dvoslojnim i troslojnim paketima. Pogledajte ovdje.

Boje

Mogućnosti su beskrajne! Vaša vrata možete prilagoditi svojim željama odabirom jednistvene boje koja se uklapa u estetiku Vašeg doma. Paletu boja za ulazna vrata pogledajte ovdje.


Clever technology for clever life

[/mp_span] [/mp_row]