Klizni sistemi

PVC KLIZNI SISTEMI

Klizni sistemi su najzahvalniji oblik otvaranja vrata i prozora jer jednostavno čine prostor korisnim. Današnja primjena kliznih sistema u velikom je trendu, jer omogućavaju povezivanje prostorija sa spoljašnim prostorom - sa dvorištem, terasom, verandom, drugom sobom itd.
Ako ste se odlučili za PVC klizne sisteme, napravili ste idealan izbor za Vaš dom.
Fenstram PVC klizni sistemi podići će funkcionalnost, estetiku i energetsku efikasnost vašeg životnog prostora na najviši nivo.
Klizni sistemi proizvedeni od PVC-a poseduju odlučne izolacione karakteristike i znatno smanjuju troškove grijanja. Izolacioni potencijal PVC kliznih sistema posebno dolazi do izražaja u kombinaciji sa trostrukim staklima sa niskoemisionim premazima.
Zbog mogućnosti ugradnje troslojnih paketa stakla velike debljine, postiže se i odlična zvučna izolacija.

Fenstram klizni sistemi proizvedeni su od poslednje generacija profila Kömmerling i Trocal grupacije Profine, čiji kvalitet traje već više od 100 godina.

ALU KLIZNI SISTEM

Aluminijumskim kliznim sistemima dobija se veća širina i dubina prostora, a arhitektama je posebno zanimljiva mogućnost otvaranja cijele širine i vertikale - od poda do plafona i od jednog do drugog kraja zida. Na ovaj način postiže se i ušteda u prostoru prilikom otvaranja i zatvaranja, što nije slučaj sa klasičnom stolarijom. Elegantna i čvrsta konstrukcija aluminijumskih kliznih sistema koja pruža dugotrajnost i pouzdanost - upravo to je ono što opisuje Fenstram aluminijumske klizne sisteme.
Ako želite moderan izgled kuće sa velikim staklenim površinama, koje možete po potrebi otvoriti, odaberite naše aluminijumske klizne sisteme vrhunske izrade i završne obrade. Bez ograničenja u bojama - u ponudi su pored nekoliko standardnih boja i velik izbor drvnih dekora i čitava paleta boja po RAL karti, pa tako našim klijentima možemo ponuditi čak 1625 nijansi boja.

Visok kvalitet obezbeđujemo ugradnjom najkvalitetnijih repromaterijala, pa se tako Fenstram aluminijumski klizni sistemi proizvode od profila belgijskog proizvođača Aliplast koji u kombinaciji sa vrhunskim staklom kompanija Guardian i AGC čine sigurnu investiciju na jako dug vremenski period.

PVC KLIZNI SISTEMI


Fenstram PVC klizni sistemi pretvoriće Vaš dnevni boravak u sunčanu baštu. Energetski efikasni sa neiscrpnim dizajnerskim potencijalom, naši PVC klizni sistemi za korak su ispred ostalih sistema na tržištu. Nudimo Vam 3 sistema, za više tehničkih informacija i raspoložive folije odaberite sistem.

PVC/ALU KLIZNI SISTEMI


AluClip klizni sistemi su inteligentan spoj materijala koji pored vrhunske vrednosti toplotne izolacije PVC prozora, dopušta i realizaciju bilo koje ideje sa bojama. Fenstram Vam nudi vrhunske moderne klizne sisteme: Premidoor 76 AluClip, Premidoor 76 Lux AluClip. Za više tehničkih informacija i raspoložive boje odaberite sistem.

ALU KLIZNI SISTEMI


Fenstram aluminijumski klizni sistemi imaju odličnu izolaciju, veliku stabilnost, otpornost od vetra i lakoću upravljanja sa minimalnim naporom. Predstavljaju odličan izbor za objekte gde ima dosta ljudi, gde je velika prohodnost, a gde postoji manjak prostora i goruća potreba da se on maksimalno iskoristi. Za više tehničkih informacija i raspoložive boje odaberite sistem.

UG

DV

Clever technology for clever life