76 AD

76 AD PVC sistem sa dva nivoa zaptivanja nudi sve prednosti moderne prozorske tehnike. Profil ima pet komora i dubinu ugradnje od 76 mm i pruža fantastičnu kombinaciju modernog dizajna i perfektnih proporcija profila. Kada je u pitanju funkcionalnost, strukturalne karakteristike, izolacione vrednosti, ovaj profil ispunjava sve zahteve današnjeg modernog doba.

Ovaj inovativni profil posjeduje dizajn koji mu omogućava da bez problema nosi troslojna stakla do 48mm. Zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji pričvršćivanja, profesionalna instalacija je brza i jednostavna.
Pa tako zamjena starih prozora sa novim, modernim 76 AD sistemima ne može biti jednostavnija.

Čak i standardna verzija ovog sistema ispunjava zahtjeve za niskoenergetske kuće Uf vrednost = 1,1 W(m2K). Inteligentna konstrukcija poboljšava toplotnu i zvučnu izolaciju životnog prostora, obezbeđujući kvalitet, sigurnost i kontrolu vaših troškova. Sistem dolazi u bijeloj boji, a za druge boje i kombinacije dekora, nudimo Vam sistem 76 MD. U sve Fenstram prozore ugrađuju se najkvalitetniji okovi, više informacija pročitajte ovdje, a ponudu poluoliva za prozore pogledajte ovdje.

Ovaj sistem predstavlja uzor u pogledu ekologije. Profili ovog sistema proizvode se od recikliranog PVC-a, zatim bezolovnog PVC sa stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Na ovaj način dobija se kvalitetan proizvod i u isto vrijeme pazi na životnu sredinu.

Clever technology for clever life