Podfasadne žaluzine

Podfasadne žaluzine su najatraktivniji vid zaštite od sunca. Svojim izgledom i kvalitetom izrade povećavaju estetsku i funkcionalnu vrijednost svakog objekta.
Jednostavnom i brzom ugradnjom ova vrsta žaluzine zadržava univerzalnost ugradnje nezavisno od izgleda fasade što joj je omogućilo da postane vodeći trend u zaštiti od sunca.

Sve više mijenjaju standardne roletne i izuzetno su popularne zadnjih nekoliko godina kako za poslovne, tako i za porodične objekte. Žaluzine štite Vaš prostor od svih vremenskih uticaja, a posebno od izloženosti prostora suncu i nepotrebnom pregrevanju. Mogu smanjiti temperaturu u objektu za 2 do 3 stepena.

Žaluzine su izrađene od savremenih tehničkih materijala i mogu se poručiti u nekim od standardnih RAL boja, kao što su siva, antracit, bijela i braon koje prate i uklapaju se u većinu eksterijera i enterijera modernog dizajna. Sve ostale boje iz RAL palete su Vam takođe dostupne. Regulisanjem ugla lamela omogućava Vam se potpuna kontrola i propuštanje svjetlosti i privatnosti u Vašem prostoru. Žaluzine omogućavaju protok svetlosti i u spuštenom stanju što predstavlja veliku prednost u odnosu na “klasične” roletne. Zahvaljujući svom jedinstvenom obliku lamela (“C” lamela i “Z” lamela) i robusnim aluminijumskim vođicama, naše žaluzine odlikuju izuzetnom čvrstinom i stabilnošću čak i kod loših vremenskih prilika, a za dodatnu sigurnost možete se opredjeliti za ugradnju ANTI WIND prohromske nerđajuće sajle debljine 3mm koja pruža zaštitu i od nagorih vremenskih prilika.

Napravljene od izuzetno kvalitetnih materijala. Same žaluzine izrađuju se od aluminijuma dok su trake na koje se nižu lamele izrađene od kevlara i shodno tome imaju izuzetno dug vek trajanja. Napredovanjem tehnologija i sve većom izgradnjom takozvanih “pametnih kuća” izašli smo našim cijenjenim kupcima u susret i obezbedili im svu potrebnu prateću opremu da njihove žaluzine postanu “pametne”. Specijalni daljinci i prekidači koji u sebi imaju tajmere, razne opcije i šablone programiranja potpuno su automatizovali ovaj proizvod.

Podfasadne žaluzine ugrađuju se prije završetka fasada tako što se montira kompaktna kutija koja se posle ugradnje prekriva stiroporom i obrađuje zajedno sa fasadom objekta. Imaju aluminijumske vođice širine 87,5 mm. Moguće je vođicu 87,5 mm proširivati sa nastavkom do potrebne debljine kako bi se uklopila u projekat.

Standardno debljina vođice kod žaluzine sa kutijom tip F je 117 mm. Ove vođice kompaktne su sa kutijom tip D, E i F. Usku, standardnu vođicu, moguće je kombinovati jedino sa kutijom tip C.
Tip C kutija ima sopstvene nosače tako da se ne oslanja na robusne vođice. Prednost ove kutije je upravo njena fleksibilnost prilikom planiranja i ugradnje žaluzine.

Podfasadne žaluzine imaju mogućnost ugradnje integrisanog rolo komarnika.

C80 LAMELA

Z90 LAMELA

Clever technology for clever life

Icons made by Picol, Designmodo, Smashicons, Dinosoftlabs from www.flaticon.com.