Unutrašnja PVC kutija

PVC roletna VariNova ima široko polje primjene, kako kod novoizgrađenih objekata tako i kod starogradnje. U zavisnosti od načina ugradnje, servis kutije VariNova može se izvesti pristupom sa unutrašnje strane ili sa donje strane. Na ovaj način, element je lako pristupačan za čišćenje i održavanje.
Isplativost ove kutije roletne ogleda se u pogledu termo-izolacione prednosti, što uzrokuje umanjenjem troškova grejanja.
Koeficient prolaza toplote je Ur=0,85 W/m2K.
VariNova kutija za roletnu i njene vodilice mogu se kombinovati sa svim PVC sistemima koje imamo u ponudi, uključujući i AluClip varijante.

Svi PVC profili poseduju izvanrednu otpornost na sunčeve zrake, vremenske uslove i u potpunosti mogu da se recikliraju.
U pogledu dizajna, ovaj tip roletne je daleko ispred konkurencije. Kompletna paleta dekor folija dostupnih za PVC profile, dostupna je i za roletne, a u slučaju AluClip varijante prozora, Vaša roletna može dobiti i željenu boju po RAL paleti.

U ponudi je i veliki izbor aluminijumskih lamela u dimenziji 37 mm i 39 mm.
VariNovu kompletira i rolo integrisani komarnik, koji se u svako doba možete naknadno ugraditi u kutiju.
Revizija se na licu mesta može izvesti kako sa unutrašnje strane kutije tako i odozdo, što daje mogućnost skrivanja kutije ispod fasade.

VariNova kutija roletne je isporučiva u 4 različite veličine: G1 (175/218), G2 (205/218), G3 (205/250) i G4 (240/250).
Integrisani komarnik odgovara svim tipovima kutija G1-G4.

Svi sistemi roletni pa tako i Varinova sistem, imaju mogućnost ručnog ili motornog pogona sa varijantom podizanja roletne sa daljinskim upravljačem. Mogu se izabrati jednokanalni ili višekanalni daljinski upravljači.
Svi PVC profili koji ulaze u VariNova sistem su proizvedeni sa stabilizatorima na bazi kalcijum cinka tzv. “greenline” stabilizatori, koji su neškodljivi po životnu sredinu i ne sadrže olovo.

Clever technology for clever life

Icons made by Picol, Designmodo, Smashicons, Dinosoftlabs from www.flaticon.com.