Prozori

PVC PROZORI

Ako ste se odlučili za PVC prozore, napravili ste idealan izbor za Vaš dom. Fenstram PVC prozori podići će estetiku i energetsku efikasnost vašeg životnog prostora na najviši nivo.
PVC je danas najuspešniji materijal za konstrukciju prozora i njegov udio na tržištu konstantno raste.
Prozori proizvedeni od PVC-a posjeduju odlične izolacione karakteristike i znatno smanjuju troškove grijanja. Spojevi na PVC prozorima se zavaruju, pa tako prozor čini jednu cjelinu čiji je materijal kompaktan u cjelom presjeku. Izolacioni potencijal PVC prozora posebno dolazi do izražaja u kombinaciji sa trostrukim staklima sa niskoemisionim premazima.
Fenstram prozori proizvedeni su od posljednje generacija profila Kömmerling i Trocal grupacije Profine, čiji kvalitet traje vec više od 100 godina.

ALU PROZORI

Elegantna i lagana konstrukcija prozora koja pruža čvrstocu i dugotrajnost - upravo to je ono što opisuje Fenstram aluminijumske prozore. Ako želite moderan izgled kuce sa velikim staklenim površinama, odaberite aluminijumsku stolariju vrhunske izrade i završne obrade.
Bez ogranicenja u bojama - u ponudi su pored nekoliko standardnih boja i velik izbor drvnih dekora i čitava paleta boja po RAL karti, pa tako našim klijentima možemo ponuditi cak 1625 nijansi boja.
Neosporan kvalitet obezbedujemo ugradnjom najkvalitetnijih repromaterijala, pa se tako Fenstram aluminijumski prozori proizvode od profila belgijskog proizvodaca Aliplast koji u kombinaciji sa vrhunskim staklom kompanija Guardian i AGC čine sigurnu investiciju na jako dug vremenski period.

PVC SISTEMIFenstram PVC prozori izrađuju se iskljucivo od visokokvalitetnih profila evropskog porjekla. U ponudi su 3 sistema, 76 AD, kojeg čini osnovni petokomorni profil, 76 MD - šestokomorni profil sa centralnim dihtungom i prestižni sedmokomorni profil 88 MD. Za više tehničkih informacija i raspoložive folije odaberite sistem.

PVC/ALU SISTEMIOvaj inteligentan spoj materijala pored vrhunske vrijednosti toplotne izolacije PVC prozora, dopušta nam i realizaciju bilo koje ideje sa bojama. Fenstram Vam nudi vrhunske moderne sisteme: 76 MD AluClip, 88 MD AluClip i inovativni 76 MD AluClip Zero. Za više tehničkih informacija i raspoložive boje odaberite sistem.

ALU SISTEMIFenstram aluminijumski prozori imaju veliku otpornost na atmosferske uticaje i zbog svoje dugotrajnosti i pouzdanosti prvi su izbor za velike poslovne prostore. U ponudi su nekoliko sistema sa i bez termo prekida. Za više tehničkih informacija, odaberite sistem.

Clever technology for clever life