O nama

METALOGRADNJA D.O.O.

SINONIM ZA KVALITET I POUZDANOST

Tu smo da odgovorimo na sve vaše zahtjeve.

Kompanija Metalogradnja d.o.o. stalnim razvojem i unapređivanjem izrasla je u uspešnu kompaniju koja može odgovoriti svim zahtevima domaćeg i stranog tržišta.

Metalogradnja je sinonim za vrhunske proizvode u čiji kvalitet su se uverili kupci na domaćem i evropskom tržištu.

Širok spektar nešeg proizvodnog programa obuhvata: Prozore i vrata proizvedenih od PVC-a i Aluminijuma, klizne stijene, harmonika vrata, senzorska vrata, sekciona i rolo industrijska i kućna garažna vrata, pregradne stijene, roletne unutrašnje, vanjske i podfasadne, žaluzine, grilje, brisoleji, rolo i fiksni komarnici, staklene fasade, ventilirajuće fasade (j-bond fasade), zimske bašte, staklene ograde, nadstrešnice i zimske bašte.

Naše Prednosti

  • icon_02IndividualnostNeka Vaš dom bude stilizovan i jedinstven. Fenstram nudi veliki izbor folija i boja za Vašu stolariju.
  • icon_04PouzdanostSvi materijali koji se koriste za izradu Fenstram proizvoda zadovoljavaju svjetske standarde.
  • icon_05ŠtedljivostPovećajte toplotnu izolaciju Vašeg doma ugradnjom Fenstram stolarije.
  • icon_06Problem?Naši kvalifikovani radnici rešiće sve vaše probleme. Zadovoljni kupci su naš primarni cilj.
  • icon_07PreciznostUgradnju vrše naši profesionalno obučeni montažeri.
  • icon_08Uvijek dostupniKontaktirajte nas preko našeg sajta, društvenih mreža, emailom ili pozivom na naše telefone.

Misija

pic_1

Firma Metalogradnja d.o.o. - U korak sa Vama!

Firma Metalogradnja d.o.o. izrasla je iz skromne bravarske radionice osnovane 2005. godine sa par radnika u kompaniju koja se prostire na preko 6.000 m2 i koja zapošljava preko 50 radnika. Dobro vođenje poslovne politike, najsavremenije mašine i softverska rešenja omogućavaju nam da proizvedemo kvalitetan proizvod koji zadovoljavanajviše evropske norme. Konstantno unapređenje poslovnih procesa, automatizacija proizvodnje i proširenje proizvodnog programa glavni su strateški ciljevi naše kompanije. Naša najveća želja je zadovoljstvo naših kupaca i svi zaposleni u Metalogradnji d.o.o. svojim trudom i zalaganjem doprinose ovom cilju. Kvalitet koji nudimo prepoznali su kupci širom Evrope.

Glavni cilj svih zaposlenih u Metalogradnje d.o.o. je obezbeđivanje dugoročnog zadovoljstva svih naših kupaca. Naš zadatak je da svojim profesionalnim i odgovornim radom odgovorimo na sve zahteve tržišta. Uz najsavremeniju tehnologiju i stručnost koju poseduje naše osoblje, obezbeđujemo vrhunski kvalitet proizvoda i siguran servis u garantnom i vangarantnom roku.