Standardne žaluzine

Žaluzine su najatraktivniji vid zaštite od sunca. Svojim izgledom i kvalitetom izrade povećavaju estetsku i funkcionalnu vrednost svakog objekta.
Sve više mijenjaju standardne roletne i izuzetno su popularne zadnjih godina kako za poslovne, tako i za porodične objekte.
Žaluzine štite Vaš prostor od svih vremenskih uticaja, a posebno od izloženosti prostora suncu i nepotrebnom pregrevanju. Mogu smanjiti temperaturu u objektu za 2 do 3 stepena.

Žaluzine su izrađene od savremenih tehničkih materijala i mogu se poručiti u nekim od standardnih RAL boja, kao što su siva, antracit, bijela i braon koje prate i uklapaju se u većinu eksterijera i enterijera modernog dizajna. Sve ostale boje iz RAL palete su Vam takođe dostupne. Regulisanjem ugla lamela omogućava Vam se potpuna kontrola i propuštanje svetlosti i privatnosti u Vašem prostoru. Žaluzine omogućavaju protok svetlosti i u spuštenom stanju što predstavlja veliku prednost u odnosu na “klasične” roletne.
Zahvaljujući svom jedinstvenom obliku lamela (“C” lamela i “Z” lamela) i robusnim aluminijumskim vođicama, naše žaluzine odlikuju izuzetnom čvrstinom i stabilnošću čak i kod loših vremenskih prilika, a za dodatnu sigurnost možete se opredijeliti za ugradnju ANTI WIND prohromske nerđajuće sajle debljine 3mm koja pruža zaštitu i od nagorih vremenskih prilika.

Napravljene od izuzetno kvalitetnih materijala. Same žaluzine izrađuju se od aluminijuma dok su trake na koje se nižu lamele izrađene od kevlara i shodno tome imaju izuzetno dug vek trajanja.

Napredovanjem tehnologija i sve većom izgradnjom takozvanih “pametnih kuća” izašli smo našim cenjenim kupcima u susret i obezbedili im svu potrebnu prateću opremu da njihove žaluzine postanu “pametne”. Specijalni daljinci i prekidači koji u sebi imaju tajmere, razne opcije i šablone programiranja potpuno su automatizovali ovaj proizvod.

Spoljna žaluzina predstavlja osnovni model žaluzina sa standardnim lamelama, klasičnim nosačima, vođicama i vidljivom maskom. Spoljnu žaluzinu nije potrebno unaprijed planirati kod izrade objekata jer se ona nezavisno od tipa gradnje, bilo da je stara gradnja ili nova gradnja, ugrađuje.

Standardne žaluzine se ugrađuju nakon završetka fasade i budući da su vidljive spolja zajedno sa kombinacijom raznovrsnih fasada i stolarijomdodatno uljepšavaju izgled objekta.

C80 LAMELA

Z90 LAMELA

Clever technology for clever life

Icons made by Picol, Designmodo, Smashicons, Dinosoftlabs from www.flaticon.com.