76 MD

Napredak u prozorskoj tehnici se najbolje može vidjeti na 76 MD modelu poslednje generacije. Ovaj šestokomorni profil sa dubinom ugradnje od 76mm izdvaja se ne samo svojim tehničkim karakteristikama već i impresivnim dizajnom. Svojim elegantnim, uskim krilom i ramom mogu se istaći velike površine stakla, sve popularnije u modernoj arhitekturi. Vaš životni prostor na taj način dobija na toplini, a dodatna svjetlost u Vašem domu značajno umanjuje troškove grijanja.

Osim zavidnog dizajna, ovaj sistem ima i odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.
Zahvaljujući dodatnom centralnom zaptivanju, već u standardnoj verziji njegova Uf optimalna vrijednost iznosi 1,0 W(m2K).
Iznos zvučne izolacije je 48 dB u kombinaciji sa troslojnim paketom stakla, a maksimalna dozvoljena debljina ispune je 48mm. U sve Fenstram prozore ugrađuju se najkvalitetniji okovi, više informacija pročitajte ovdje, a ponudu poluoliva za prozore pogledajte ovdje.

76 MD nudi neograničene mogućnosti po pitanju dizajna.
Osim klasične bijele, dostupna je velika paleta folija, pa tako možete obojiti vaš dom nježnim i pastelnim tonovima ili odvažnim i jarkim tonovima.
Za one sa tradicionalnim ukusom, preporučujemo našu paletu folija u imitaciji kore drveta.

Kompletan izbor folija pogledajte na sledećem linku.

76 MD sistem daje svoj doprinos očuvanju okoline. Profili ovog sistema proizvode se od recikliranog PVC-a, zatim bezolovnog PVC sa stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Na ovaj način dobija se kvalitetan proizvod i u isto vrijeme pazi na životnu sredinu.

76 MD BASALTGRAU

76 MD SCHWARZGRAU

76 MD NUSSBAUM

Clever technology for clever life