88 MD AluClip

88 MD AluClip je ultra moderan PVC sistem dopunjen stilizovanom aluminijumskom oblogom sa vanjske strane. Kombinacija ova dva materijala sa tehnologijom na najvišem nivou ostvaruje sve želje i zahteve naših kupaca.

Fenstram prozori sa 88 MD AluClip sistemom obezbeđuju optimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju i trajnu funkcionalnu pouzdanost koju pruža vrhunski 88 MD PVC profil. Sa druge strane, aluminijumska obloga pruža izvanrednu eleganciju i visoku otpornost na vremenske uticaje.

Dizajnerski savršen 88 MD AluClip sistem pruža neograničene mogućnosti po pitanju boje. Imate potpunu slobodu izbora između čitave palete boja po RAL sistemu u matu ili sjaju, zatim raznih struktura i eloksaža.
Paletu boja pogledajte ovdje.

Ovaj sedmokomorni sistem sa srednjim zaptivanjem nije samo dizajnerski savršen, već postavlja standarde sa visokim koeficientom toplotne provodljivosti od 1,0 W/(m2K).
Zahvaljujući debljini ispune do čak 56 mm ovaj sistem omogućava velike staklene površine i na taj način ostvaruje veliki solarni kapacitet i ogromne uštede energije i leti i zimi.
Velika debljina paketa stakla znači i velika zvučna izolacija, pa je ovaj sistem pogodan za sve objekte koje se nalaze u blizini bučnih, javnih objekata poput železničkih i autobuskih stanica, aerodroma itd.
U sve Fenstram prozore ugrađuju se najkvalitetniji okovi, više informacija pročitajte ovdje, a ponudu poluoliva za prozore pogledajte ovdje.
88 MD AluClip kao i svi ostali profili koji se ugrađuju u Fenstram prozore, ne sadrže olovo i napravljeni su od ekoloških PVC profila.

88 MD ALU CLIP BRUSHED STEEL

88 MD ALU CLIP GOLD

Clever technology for clever life