Termobox R

Novo u svijetu roletni - izolativna nadprozorska kutija TERMOBOX - R. Sistem roletni sa Termobox kutijom je idealno rješenje za ugradnju u novoj zgradi (po standardima pasivnih kuća), koja zahtijeva maksimalnu izolaciju. Ovaj sistem je takođe zgodan za objekte koji se prepravljaju i na kojima se menjaju prozori.
Kutija ovog sistema je potpuno skrivena ispod fasade, tako da ne utiče na vanjski izgled zgrade. Ako želite pružiti kvalitetnu zaštitu od sunca uz najbolju izolaciju preporučujemo Vam nove Termobox izolacione kutije koje se montiraju iznad prozora.

Termobox-R se jednostavno i brzo montira na prozor. Kutija je izgrađena od stiropora i ojačana je čeličnim limom za izdržljivu i jaku strukturnu stabilnost i potpuno je u skladu sa propisima o uštedi energije. Poseduje izuzetnu toplotnu i zvučnu izolaciju, čuva od vetra i ostalih vremenskih uticaja. Dimenzije kutije su 300x300 mm. U Termobox-R se može ugraditi i rolo komarnik za zaštitu od insekata.

Osim standardnih boja u koje spadaju Bijela RAL 9016, Braon RAL 8014, Siva RAL 9006 i Antrazitgrau RAL 7016, u ponudi su i sve ostale boje po RAL paleti boja. Lamele roletna su aluminijumske, punjene poliuretanskom pjenom u širokoj paleti boja i osiguravaju maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Pružaju i visoku statičku izdržljivost, povećanu protivprovalnu zaštitu, skladan dizajn sa elegantnim konturama.

Mehanizam za spuštanje i podizanje roletna može se izvesti u dve varijante - manualno, standardni automat preko gurtne ili špage, montiran na štok prozora i automatski preko elektro motora koji je ugrađen u kutiju rolete, za veći komfor i estetiku. Podizanje i spuštanje roletna moguće je izvesti preko prekidača na zidu ili daljinskim upravljanjem. Daljinskim uredjajem iz svoje fotelje možete nezavisno upravljati sa više roletni.

Clever technology for clever life

Icons made by Picol, Designmodo, Smashicons, Dinosoftlabs from www.flaticon.com.