Garažna vrata

[mp_row] [mp_span col="12"]

OPTIMALNA IZOLACIJA I FUNKCIONALNOST

Kvalitetna garažna vrata su veoma praktična i Vašem domu daju moderan izgled i povećavaju njegovu vrijednost. Pogodna i sigurna, napravljena u skladu sa evropskim standardima i po najsavremenijoj tehnologiji, Fenstram garažna vrata idealno su rješenje za Vaš dom. Paneli debljine 42 mm, otporni na klimatske promjene, čine efikasnu barijeru od vjetra, kiše i snega, pa tako garažna vrata predstavljaju efikasnu izolaciju za Vaš automobil posebno u hladnim zimskim mesecima.

U ponudi su više vrsta garažnih vrata koja možete otvarati ručno ili uz pomoć elektromotora. Uz velik izbor boja panela Vaša se garažna vrata mogu potpuno prilagoditi boji fasade i čitavog dizajna Vašeg objekta. Na raspolaganju Vam je i velik izbor dodatne opreme, više informacija pogledajte u podnožju stranice.

SEKCIONA GARAŽNA VRATA


Sekciona garažna vrata veoma su praktična zbog načina otvaranja i činjenice da zauzimaju veoma malo prostora unutar garaže. Po tipu namjene dijele se na kućna i industrijska.

ROLO GARAŽNA VRATA


Rolo vrata zauzimaju malo mjesta iznad otvora i kompaktno se namotavaju iza grede. Pogodna su za instalaciju i na porodičnim i na industrijskim objektima.

DODATNA OPREMA


Pješačka vrata

Ako Vam je potreban brz pristup garažnom prostoru, odberite opciju instalacije pješačkih vrata. Ovo veoma funkcionalno rješenje neće narušiti estetici Vaših garažnih vrata.Dodatna oprema

U Fenstram garažna vrata ugrađuju se najkvalitetniji motori za industrijska i kućna vrata. Osim motora, ostala dodatna oprema obuhvata razne oblike prozora, ventilacione rešetke itd.

Izvedbe panela za garažna vrata

Kompletnu ponudu za boje panela za garažna vrata pogledajte na sledećem linku.


Clever technology for clever life

[/mp_span] [/mp_row]