76 MD AluClip Zero

Novi AluClip Zero 76 MD serije PVC profila predstavlja kombinaciju atraktivnog dizajna i izvanredne tehnologije. Ovaj moderan sistem jedinstven je na tržištu i dostupan je u tri dizajn varijante.

Prva varijanta ovog modernog sistema predstavlja inovativno krilo čija obloga se potpuno poravnava sa oblogom na ramu prozora. Ovakvom atraktivnom izgledu doprinosi i staklo koje u ovoj kombinaciji takođe ima izgled potpunog poravnanja sa krilom i ramom.
Druga varijanta ima izgled klasičnog aluminijum-drvo profila.
Treća varijanta ultra-modernog skrivenog krila koje daje utisak još veće staklene površine.
Jedina razlika između ovih profila i AluClip standardne verzije je specijalno dizajnirano krilo i aluminijumska obloga. AluClip Zero savršeno koristi prednosti oba materijala PVC-a i aluminijuma.

Sa tehnološke strane ovaj profil ima visoke performanse u pogledu zvučne i toplotne izolacije zbog svoje PVC osnove. Uz to, aluminijum pruža vanvremensku eleganciju, visoku stabilnost i trajnost i odličnu otpornost na vremenske uslove.
U sve Fenstram prozore ugrađuju se najkvalitetniji okovi, više informacija pročitajte ovdje, a ponudu poluoliva za prozore pogledajte ovdje.

AluClip Zero je idealan sistem za arhitektonski zahtevnije građevinske projekte u kojima se traži funkcionalna prednost PVC-a i željeni izgled aluminijuma koji pruža neograničene mogućnosti po pitanju boja.
Paletu boja pogledajte ovdje.

Ovaj specijalni sistem, dizajniran za moderne objekte sa velikim staklenim površinama, ima mogućnost ostakljivanja za debljine od 36 do 50 mm i od 48 do 56 mm, zavisno od varijante profila i obloge.

Naš ekološki princip glasi - proizvodnja energetski efikasnih prozora od bezolovnog PVC-a sa stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka i pametna reciklaža.

76 MD FLUSH-MOUNTED

76 MD OFFSET

76 MD ALL-GLASS LOOK

Clever technology for clever life