PremiDoor 76

Ispunite svoj san o prostranom životnom prostoru ispunjenom svetlošću sa inovativnim podizno kliznim sistemom PremiDoor 76.
Da li je u pitanju Vaš zeleni vrt ili urbano gradsko okruženje - sa PremiDoor 76 možete uneti spoljašnji svet u Vaš dom zahvaljujući velikim staklenim površinama. Ovaj moderan podizno klizni sistem bez barijera se još više ističe zbog svojih sjajnih termoizolacionih karakteristika i jednostavnošću rukovanja.

Odličan izbor kako za nove tako i obnovljene objekte, lako se može prilagoditi modernim stilu, ali i tradicionalnom stilu gradnje. Premidoor 76 - potpuni osećaj slobode i savršeno rešenje za Vaš dom.
PremiDoor 76 - potpuni osećaj slobode i savršeno rešenje za Vaš dom. Upečatljiv dizajn profila u jednoj ravni, ustupa više prostora staklenim površinama. Tako je vidna širina krila samo 100mm. Stakla od 16 do 50 mm debljine se bez problema ugrađuju u petokomornu konstrukciju.

Sa maksimalnom širinom do 6,5 m i visinom do 2,6 m svakog pojedinačnog elementa, može se dobiti impresivnih 16,9 m2 po elementu.
Već u standardnoj varijanti PremiDoor 76 ima vrednost toplotne izolacije Uf = 1,4 W/(m²K), zbog čega je jedan od najboljih u klasi podizno-kliznih sistema. Sistem je dizajniran tako da udovolji bezbednosne zahteve svih naših kupaca sa sigurnosnom klasom do RC2.

PremiDoor 76 klizni sistem se pored uklapanja u željene dimenzije, uklapa i u individualan izbor boje. Standard je klasičan bijeli PVC, ali iz godine u godinu je uočljiva potražnja ovog sistema u boji. Stoga Vam na raspolaganju stoji niz raznovrsnih nijansi metalik folija, zatim boje drveta ili ostalih standardnih folija iz našeg programa, uz pomoću kojih ćete moći ostaviti svoj lični pečat.

Kompletan izbor folija pogledajte na sledećem linku.

PREMIDOOR 76 GOLDEN OAK

PREMIDOOR 76 DARK RED

PREMIDOOR 76 WHITE

Clever technology for clever life