Premislide 76 AluClip

PremiSlide 76 AluClip je jedinstven sistem na tržištu koji pruža nove mogućnosti u vidu praktičnog spajanja i integracije kliznih sistema prozora i vrata.
Velika prednost spram konvencionalnih kliznih sistema i okretno-nagibnih prozora je minimum prostora koje zauzima kada su elementi otvoreni.

Zbog ove osobine kao i lakoće pri rukovanju, gde se i veliki elementi mogu otvoriti veoma brzo i lako, ovaj sistem je pogodan za javne objekte kao što su škole i kancelarije, a svoju funkcionalnost može iskazati i u Vašem domu. PremiSlide 76 AluClip je je idealan izbor kliznog sistema čak i za veoma male prostorije.

Sa vanjske strane ovaj inteligentan sistem ima savršeno uklopljenu aluminijumsku oblogu.

Kompletna konstrukcija ovog izvanrednog kliznog sistema projektovana je da ima dubinu ugradnje samo 158 mm, a klizno krilo 76 mm.
Svi PVC profili koji ulaze u sastav ovog sistema su petokomorni sa opcijom instalacije troslojnih paketa stakla debljine do 50 mm.
Ovo znači da možete dobiti funkcionalan i tih klizni sistem sa velikim staklenim površinama za moderan izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora.
U standarnoj varijanti PremiSlide 76 ima vrednost toplotne izolacije Uf = 1,4 W/(m²K), zbog čega spada među najbolje u svojoj klasi.

PremiSlide 76 AluClip klizni sistem pruža neograničene mogućnosti po pitanju boje. Naši klijenti odabirom ovog sistema mogu birati boju za aluminijumsku vanjsku oblogu među velikim brojem boja iz čitave palete boja po RAL sistemu u matu ili sjaju, zatim raznih struktura i eloksaža. Paletu boja pogledajte ovdje.

PREMISLIDE 76 BRUSHED STEEL

PREMISLIDE 76 DB 703

PREMISLIDE 76 BRUSHED STEEL

Clever technology for clever life