PremiDoor AluClip 76

Sa inovativnim podizno-kliznim sistemom PremiDoor 76 AluClip imate sve - funkcionalnost, dugotrajnost i osećaj potpune slobode prilikom izbora boje.
Arhitektonski i tehnički savršen - Premidoor 76 AluClip uklopiće se u bilo koji ambijent i unaprediti njegov izgled i vrednost.

Da li je u pitanju Vaš zeleni vrt ili urbano gradsko okruženje - sa PremiDoor 76 AluClip možete uneti spoljašnji svet u Vaš dom zahvaljujući velikim staklenim površinama.

Ovaj moderan podizno klizni sistem bez barijera se još više ističe zbog svojih sjajnih termoizolacionih karakteristika i jednostavnošću rukovanja.
Odličan izbor kako za nove tako i obnovljene objekte, lako se može prilagoditi modernim stilu, ali i tradicionalnom stilu gradnje.

PremiDoor 76 AluClip posjeduje konstrukciju od 5 komora i sa vanjske strane ima savršeno uklopljenu aluminijumsku oblogu. Dubina krila su 76 mm, a ukupna dubina ugradnje iznosi 189,5 mm.

Upečatljiv dizajn profila u jednoj ravni, ustupa više prostora staklenim površinama. Paketi stakla do 50 mm debljine se bez problema ugrađuju u petokomornu konstrukciju.
Sa maksimalnom širinom do 6,5 m i visinom do 2,6 m svakog pojedinačnog elementa, može se dobiti impresivnih 16,9 m2 po elementu.

Već u standardnoj varijanti PremiDoor 76 AluClip ima vrednost toplotne izolacije Uf = 1,4 W/(m²K), zbog čega je jedan od najboljih u klasi podizno-kliznih sistema.
Sistem je dizajniran tako da udovolji bezbjednosne zahtjeve svih naših kupaca sa sigurnosnom klasom do RC2.

PremiDoor 76 AluClip klizni sistem sa aluminijumskom oblogom sa vanjske strane pruža neograničene mogućnosti po pitanju boje. Imate potpunu slobodu izbora između čitave palete boja po RAL sistemu u matu ili sjaju, zatim raznih struktura i eloksaža. Paletu boja pogledajte ovdje.

Naš ekološki princip je - energetski efikasni sistemi sa učešćem recikliranog PVC-a u osnovnim sirovinama, zatim korišćenje bezolovnog PVC-a sa stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Na ovaj način dobija se kvalitetan proizvod i u isto podiže svest o očuvanju životne sredine.

Clever technology for clever life