Premislide 76

PremiSlide 76 je jedinstven sistem na tržištu koji pruža nove mogućnosti u vidu praktičnog spajanja i integracije kliznih sistema prozora i vrata.
Velika prednost spram konvencionalnih kliznih sistema i okretno-nagibnih prozora je minimum prostora koje zauzima kada su elementi otvoreni.
Zbog ove osobine kao i lakoće pri rukovanju, gde se i veliki elementi mogu otvoriti veoma brzo i lako, ovaj sistem je pogodan za javne objekte kao što su škole i kancelarije, a svoju funkcionalnost može iskazati i u Vašem domu.
PremiSlide 76 je je idealan izbor kliznog sistema čak i za veoma male prostorije.

Kompletna konstrukcija ovog izvanrednog kliznog sistema projektovana je da ima dubinu ugradnje samo 158 mm, a klizno krilo 76 mm.
Svi PVC profili koji ulaze u sastav ovog sistema su petokomorni sa opcijom instalacije troslojnih paketa stakla debljine do 50 mm.
Ovo znači da možete dobiti funkcionalan i tih klizni sistem sa velikim staklenim površinama za moderan izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora.

U standarnoj varijanti PremiSlide 76 ima vrednost toplotne izolacije Uf = 1,4 W/(m²K), zbog čega spada među najbolje u svojoj klasi.

PremiSlide 76 je dizajniran tako da i posle skoro beskrajne upotrebe sistema impresionira lakoćom rukovanja bez naznaka zapinjanja.
Ovaj sistem izuzetno je zgodan za manje prostorije u kojima bi klasični prozori zauzimali dosta prostora prilikom otvaranja.

PremiSlide 76 klizni sistem se pored uklapanja u željene dimenzije, uklapa i u individualan izbor boje.
Standard je klasičan bijeli PVC, ali iz godine u godinu je uočljiva potražnja ovog sistema u boji. Stoga Vam na raspolaganju stoji niz raznovrsnih nijansi metalik folija, zatim boje drveta ili ostalih standardnih folija iz našeg programa, uz pomoću kojih ćete moći ostaviti svoj lični pečat.

Kompletan izbor folija pogledajte na sledećem linku.

PREMISLIDE 76 GOLDEN OAK

PREMISLIDE 76 ANTHRACITE GREY

PREMISLIDE 76 CENTRE WHITE

Clever technology for clever life