Kućna sekciona garažna vrata

Sekciona garažna vrata, veoma su pouzdana i praktična. Otvaraju se vertikalno i odlaze ispod plafona, pa tako zauzimaju veoma mali dio iskoristive površine Vašeg garažnog prostora. Pogodna i sigurna, napravljena u skladu sa evropskim standardima i po najsavremenijoj tehnologiji, sekciona garažna vrata idealno su rješenje za Vaš dom.

Paneli debljine 42 mm, otporni na klimatske promjene, čine efikasnu barijeru od vjetra, kiše i snega, pa tako garažna vrata predstavljaju efikasnu izolaciju za Vaš automobil posebno u hladnim zimskim mesecima. U ponudi su više vrsta dizajna panela za garažna vrata, pa tako možete odabrati panel sa više linija, jednom linijom ili mikrolinijama, zatim glatki ili kasetni panel.

Uz veliku ponudu boja panela možete potpuno uklopiti Vaša garažna vrata u spoljašnji ambijent vaše kuće i dvorišta. Sekciona garažna vrata dostupna su Vam na mehanički i motorni pogon sa mogućnošću ručnog otvaranja u slučaju nestanka struje. Svi motori koje ugrađujemo u sekciona garažna vrata provjerenog su kvaliteta. Za brz pristup garažnom prostoru preporučujemo ugradnju pješačkih vrata koja će povećati funkcionalnost Vaših garažnih vrata bez narušavanja estetike.

Na raspolaganju Vam je i velik izbor dodatne opreme, a kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Kompletnu ponudu za boje panela za garažna vrata pogledajte na sledećem linku.

Clever technology for clever life

Icons made by Picol, Designmodo, Smashicons, Dinosoftlabs from www.flaticon.com.