Industrijska sekciona garažna vrata

Sekciona garažna vrata, veoma su pouzdana i praktična. Otvaraju se vertikalno i odlaze ispod plafona, pa tako zauzimaju veoma mali dio iskoristive površine Vašeg industrijskog objekta. Izrada u dimenzijama po zahtjevu i korišćenje specijalnih komponenti omogućava raznovrsne tehničke aplikacije. Pogodna i sigurna, napravljena u skladu sa evropskim standardima i po najsavremenijoj tehnologiji, sekciona garažna vrata idealno su rješenje za Vaš industrijski objekat.
Paneli debljine 42 mm, otporni na klimatske promene, čine efikasnu barijeru od vetra, kiše i snega, pa tako sekciona vrata predstavljaju efikasnu termo izolaciju, posebno u hladnim zimskim mesecima.

U ponudi su više vrsta dizajna i boja za sekciona industrijska vrata. Osim standardnog panela sa linijama u bijeloj, antrazit i sivoj boji (RAL 9010, RAL 7016 i RAL 9006) naša služba prodaje može Vam pomoći u odabiru specifičnije boje ili dizajna panela. Kompletnu ponudu za boje panela za garažna vrata pogledajte na sledećem linku.

Pored panela imate i mogućnost dvostruko zastakljenih sekcionih vrata koja pružaju maksimalno osvjetljenje u Vašem objektu. Razni standardni i dodatni sistemi sigurnosti dostupni su i to sigurnosni protivprovalni sistem, sigurnosni sistem protiv pucanja opruga, sigurnosni sistem fotoćelija, mogućnost otvaranja u slučaju nestanka struje i drugi.

Preporučujemo i ugradnju pešačkih vrata za povećanu funkcionalnost sekcionih vrata.

Sva industrijska sekciona vrata dostupna su na mehanički i na elektromotorni pogon sa motorima velike snage i mogućnošču brze deblokade u slučaju nestanka struje.
Osim standardnog sistema podizanja u ponudi su i povišeni sistem podizanja (HL) i vertikalni sistem podizanja (VL).

STANDARDNI SISTEM PODIZANJA

POVIŠENI SISTEM PODIZANJA (HL)

VERTIKALNI SISTEM PODIZANJA (VL)

Clever technology for clever life

Icons made by Picol, Designmodo, Smashicons, Dinosoftlabs from www.flaticon.com.