Rolo garažna vrata

Glavna prednost rolo vrata u odnosu na sekciona je manje ograničenje za montažu. Rolo garažna vrata se koriste za zatvaranje velikih otvora i gde sekciona vrata nisu odgovarajuća. Najčešću upotrebu predstavljaju garažna vrata i vrata za zatvaranje komercijalnih prostora. Zbog činjenice da se cijela vrata motaju u tubu i podižu na vrh, potrebna je veća greda ali manje prostora sa strane i u dubini garaže, što je neophodno za ugradnju.

Dimenzije kutija u koju se namotavaju rolo vrata su 300, 350 i 400 mm. Rolo vrata se izrađuju od lamela 56 i 77mm punjenim poliuretanom sa debljinom profilisanog aluminijuma od 1 mm i debljinom lamele od 23 mm.

Standardne boje su bijela,siva i braon a mogu se farbati u boju po RAL karti.
Rolo vrata se vode aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo u rolo vrata pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja.

Motor je malih dimenzija i radi bešumno. U slučaju nestanka električne energije vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble. Dodatno, rolo vrata mogu biti opremljena: fotoćelijama, ''sigurnosnom ivicom'', senzorima, crvenim semaforom.

Clever technology for clever life

Icons made by Picol, Dinosoftlabs from www.flaticon.com.