FENSTRAM OKOVI
Uz kvalitetne PVC i aluminijumske sisteme, apsolutni je imperativ odabrati sigurne i kvalitetne okove. U Fenstram prozore, ugrađeni su najkvalitetniji okovi svjetski poznatih brendova poput Winkhaus-a, Hoppe, GU-a i drugih. Kvalitetni okovi garancija su za besprjekorno funkcionisanje stolarije dug niz godina.

Osim funkcionalnosti, okovi imaju i sigurnosnu funkciju. Ovo je posebno važno u porodičnim objektima gde borave mala deca čija radoznalost ih može dovesti do opasnih situacija.
Zato za prostorije u kojima borave mališani, preporučujemo ručke za prozore koje u sebi imaju mogućnost zaključavanja. Razlika u cijeni u odnosu na običnu ručku je minimalna, a osjećaj bezbjednosti i opuštenosti koji dobijate nemjerljiv. Drugi aspekt bezbjednosti ogleda se u protivprovalnoj funkciji koju svaki prozor i vrata treba da imaju. Zato svim našim cjenjenim klijentima preporučujemo sigurnosne okove. Stepen sigurnosti koji omogućujemo našim klijentima prema evropskim standardima je u klasi RC1 i RC2. Glavna prednost ovih sistema okivanja su postavljanje sigurnosnih prihvatnika na ključne tačke prozora i vrata što ih čini gotovo nemogućim za provalu.

Ukažite nam poverenje i uvjerite se u naš kvalitet!

Nema komentra