Ventilirajuće fasade daju značajan doprinos estetici, ekonomičnosti i ekološkoj opravdanosti objekata. Sa svojim sjajnim osobinama kao što su dug životni vijek, smanjeni troškovi održavanja, veliki stepen komfora, ovaj tip fasada dobio je najširu primjenu kod velikih poslovnih objekata.

Venitilirajuće fasade često se koriste i kao idealan i brz način da se stari objekti modernizuju i obnove na savremen način prema aktuelnim standardima u građevinarstvu, jednostavnim dodavanjem nove obloge na sopstvenoj podkonstrukciji preko postojećih ranije izvedenih fasada.

Ventilirajuća J Bond fasada sastoji se od podkonstrukcije i aluminijumskih kompozitnih panela. Kompozitni paneli mogu biti od 2mm do 6mm debljine u željenim dimenzijama. Podkonstrukcija J-Bond fasade sastoji se od aluminijumskih ili čeličnih profila.

Najkvalitetniji aluminijumski kompozitni paneli dostupni su u svim bojama po RAL karti, prizmatik bojama, imitacijama kamena, drvnim dekorima i strukturnim bojama. Kompletnu ponudu raspoloživih boja za kompozitne panele pogledajte ovdje.

Tip Podkonstrukcija Koeficient prolaska toplote Zvučna izolacija Čvrstoća na savijanje
J Bond Čelik ili aluminijum 5,54 Wm²/K 25 dB 122 Mpa

Clever technology for clever life