STAKLENE OGRADE

Apsolutni trend u arhitekturi su staklene ograde. One se svojim mimimalističkim dizajnom savršeno uklapaju u moderne objekte. Staklena ograda koja osim nosača u dnu, nema nikakvih drugih elemenata, čini ovu vrstu ograda najelegantnijim rješenjem za uređenje unutrašnjih prostorija ili eksterijera.

Staklene ograde možete dodatno prilagoditi odabirom rukohvata na gornjem dijelu stakla. U ponudi su zaobljeni, ovalni ili ravni rukohvati.
Stakla koja se ugrađuju u staklenu ogradu su kaljena ili laminirana i osim klasičnog providnog imate mogućnost odabira zatamnjenih, matiranih ili stakla u različitim bojama.

Staklene ograde se mogu primjeniti na većinu površina poput balkona, hodnika i stepeništa i svojim lijepim dizajnom zasigurno će dominirati kako u porodičnim tako i poslovnim objektima.

Staklo svojom prozirnošću (ili različitim bojama) bez obzira što fizički ograničava prostor, vizualno stvara osjećaj otvorenosti i slobode.
Ni sigurnost same ograde nije upitna jer staklo procesom kaljenja i/ili laminiranja očvrsne, što ga čini neuporedivo jedinstvenim rješenjem za ograde.
Svojim prisustvom vrši zadanu funkciju i čini prostor modernim. Jednostavno savršeno rešenje za Vaš dom ili poslovni prostor.

Za više informacija kliknite ovdje.

Nema komentra