Oglas

POSTANITE DIO NAŠEG TIMA

Zbog povećanog obima proizvodnje, Metalogradnja d.o.o. širi svoj tim i raspisuje konkurs za više radnih mjesta. U nastavku ove stranice pogledajte detaljne uslove za sva radna mjesta obuhvaćena konkursom. Molimo Vas da uz Vašu biografiju priložite i popunjen upitnik koji možete preuzeti OVDJE.
Biografiju sa popunjenim upitnikom možete poslati na info@metalogradnja-bn.net ili info@metalogradnja.net PRIJAVE SLATI ISKLJUČIVO EMAIL-om.

Sektor prodaje - Referent prodaje za domaće i ino tržište

Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računaru i Microsoft Office paketa, ljubaznost, inicijativa, timski duh i želja za učenjem i napredovanjem. Kandidati sa znanjem njemačkog jezika imaju prednost. Prethodno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, ali nije neophodno. Ostali uslovi - vozačka dozvola B kategorije.
Naš tim je mlad i perspektivan i svim radnicima se daje mogućnost učenja i napredovanja u profesionalnoj karijeri uz adekvatnu platu i nagradu.

Sektor pripreme proizvodnje - Inženjer tehničke pripreme

Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računaru i Microsoft Office paketa, odgovornost, inicijativa, timski duh i želja za učenjem i napredovanjem. Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima i poznavanje programskog paketa AutoCad i drugih programa za projektovanje. Ostali uslovi - vozačka dozvola B kategorije.

Naš tim je mlad i perspektivan i svim radnicima se daje mogućnost učenja i napredovanja u profesionalnoj karijeri uz adekvatnu platu i nagradu.

Sektor montaže - Montažeri za rad na domaćem i ino tržištu

Potrebni montažeri za rad na domaćem i inostranom tržištu. Od svih kandidata se očekuje odgovornost, timski rad i želja za učenjem i napredovanjem. Svim radnicima je obezbeđena obuka i mogućnost učenja uz adekvatnu platu i nagradu. Kandidati sa znanjem njemačkog jezika imaju prednost. Prethodno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, ali nije neophodno.

Sektor proizvodnje - Radnici u proizvodnji PVC/ALU stolarije

Potrebni radnici u proizvodnji PVC/ALU stolarije. Od svih kandidata se očekuje odgovornost, timski rad i želja za učenjem i napredovanjem. Svim radnicima je obezbeđena obuka i mogućnost učenja uz adekvatnu platu i nagradu. Prethodno iskustvo na sličnim poslovima je prednost, ali nije neophodno.

Info

RADNO VRIJEME:
Ponedeljak – Petak od 8 do 16h
Subota od 8 do 13h

METALOGRADNJA D.O.O.
Kojčinovac
Bijeljina 76300
Telefon: +387 55 553 277 (opcija 2)
Fax: +387 55 553 277 (opcija 3)
E-mail: info@metalogradnja-bn.net

Kontakt obrazac

Clever technology for clever life